Reünie 75 jaar VWP vanwege Coronavirus uitgesteld

Op zondagmiddag 27 september 2020 vieren wij met leden en oud-leden dat 75 jaar geleden Scoutinggroep Van Weerden Poelman is gestart. Leden en oud-leden zijn met partners en kinderen van harte welkom. Voor kinderen zijn speciale activiteiten aanwezig. Herinneringen op halen en oude contacten doen herleven. Foto’s, logboeken en films uit verschillende jaren bekijken. Even samen weer terug in de tijd om de verhalen met elkaar te delen. Demonstraties LB-vliegen op het veldje achter het clubhuis. ILSY-plantsoen 9, 2497 GA Den Haag (Ypenburg).

Programma:
13:00 uur inloop
14:00 uur officiële opening door groepsvoorzitter
16:00 uur borrel
17:00 uur sluiting

Aanmelden kan via onderstaand formulier:
aanmeldformulier Reünie 27 september 2020

Meld je ook aan bij linkedin: Airscouts Van Weerden Poelman  om op de hoogte te blijven van actuele informatie.

Ken je andere oud-leden stel ze op de hoogte van de reünie of geef hun gegevens  door aan reünie@scoutingvwp.nl.